DREAM FOR KIDS

Safari Jungle Park 5 x 5. m : 120 €
clown springkasteel zonder obstakel met schuifaf 5 x 5.5 m - 105 €
multi-activiteiten : L 6 m x b 2.5 m - 110 €
Mickey springkasteel 4 x 4 m - 95 €
4 torens - afmetingen 4 x 5 x 3 H voor binnen en buiten - 80 €
Tovenaar - dimensions-afmetingen : 3.7 m x 4.9 m - 95 €
Middelmatig Multikleuren - dimensions-afmetingen : 3 m x 4 m - 85 €
Clown -Dimensions - Afmetingen : 4.5 x 4.5 m met obstakel en schuifaf - 100 €

PRAKTISCHE INLICHTINGEN

Klein kasteel : tot 6 jaar - mag binnen en buiten gebruikt worden

4 torens : tot 12 j - mag binnen en buiten gebruikt worden

Middelmatig multikleuren : tot 12 jaar - mag buiten gebruikt worden

Clown met obstakel en schuifaf : tot 12 jaar voor buiten

Clown zonder obstakel en schuifaf : tot 12 jaar voor buiten

Tovenaar zonder obstakel : tot 12 jaar voor buiten

Multi-activiteiten : vanaf 5 tot 12 jaar

Safari Jungle park : tot 12 jaar voor buiten

 

Inlichtingen via GSM van 8 tot 20 uur  op 0495/63.40.70  of via mail : dreamforkids1@gmail.com

 

Wat houdt ons tarief in ?

De verhuur van het springkasteel bevat de levering alsook de opbouw en afbouw van het kasteel.

Hoe reserveren ?

Per telefoon (0495/63.40.70) of via mail : dreamforkids1@gmail.com.  Graag uw volledige gegevens (naam, voornaam, volledige adres, datum van het evenement).

De reservering zal volledig zijn na aanvaarden van onze algemene voorwaarden alsook de betaling van een voorschot van 40 euro op de rekening ING : IBAN : BE21 3770 3280 2003– Bic : BBRUBEBB met als communicatie : uw naam en datum van het evenement.

Het saldo wordt betaald bij levering van het springkasteel

Verhuurtermijn en tarieven

     
  1 dag 2 dagen
Safari Park € 120 € 180
Multi-activiteit € 110 € 170
Grote Clown zonder obstakel € 105 € 165
Mickey en Tovenaar € 95 € 145
Clown met obstakel € 100 € 155
Multikleuren € 85 € 135
Kasteel 4 torens € 80 € 130
Kleine Clown € 60 € 80

 

*Verhuring de dag van het evenement tot 's avonds.  - ** Verhuring de dag van het evenement tot maximum 18 u de dag nadien.

Deze prijzen zijn BTW exclusief, levering en plaatsing.   Voor een verhuring van meerdere dagen, prijs op aanvraag.

 

ALGEMENE VERHURING VOORWAARDEN

Verbintenis :

Dream For Kids – Alain Van Haelen aan de klant van een springkasteel in perfect staat voor een bepaalde duur zoals hieronder beschreven.

Indien we het springkasteel niet tijdig kunnen leveren (bv indien het springkasteel gescheurd terugkomt) wordt het voorschot u onmiddellijk terugbetaald.  Geen schadevergoeding zal gevraagd mogen worden.

Reservatie :

De reservatie van het springkasteel zal bevestigd worden door Dream For Kids  - Alain Van Haelen bij ontvangst van een voorschot van 40 € op rekening ING IBAN BE21 3770 3280 2003– BIC BBRUBEBB .

Opbouw en afbouw :

De klant staat in voor de op-en afbouw. Een inventaris zal gemaakt worden voor- en na de verhuur en dit om geschillen te vermijden tussen de verhuurder en de klant.

Graag een minimum doorgang van 1m50 te voorzien.

Electriciteit :

De levering van electriciteit (220 volt) is door de klant te voorzien alsook een verlengkabel.

Bewaking :

Bij ondertekening van de overeenkomst erkent de klant over alle nodige voorzieningen te beschikken ten einde de springkastelen te kunnen gebruiken. De huurder staat in voor de bewaking en de bewaring van het gehuurde materiaal. Het gehuurde materiaal blijft ten alle tijden eigendom van de verhuurder. Na de in ontvangstname van het gehuurde materiaal gaat de klant akkoord met de staat waarin het materiaal zich bevindt. Door de in ontvangstname erkent de huurder uitdrukkelijk dat hij zich van de goede staat en de werking van de gehuurde goederen heeft vergewist en van het gebruik ervan op de hoogte is. 

De verhuurder kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor schade aan personen of voorwerpen veroorzaakt door de gehuurde structuur.

Schoenen, dieren, eten, drinken en andere voorwerpen die schade kunnen toebrengen aan de structuur zijn ter allen tijde verboden.

Het is ook verboden om aan muurtjes en dwarsbalken van de structuur te hangen of te klimmen.

De structuren zijn gemaakt voor kinderen van 3 tot 12 jaar.Tijdens de nacht moet het kasteel opgeborgen worden in een droge plaatsruimte.

Alle schade anders dan normal slijtage en eventuele verontreiniging veroorzaakt door abnormaal, gebruik zal verhaald worden op de huurder die de reparatie of vervangingskosten zal betalen.

Waarborg :

Een contante waarborg van 100 € is gevraagd voor de opbouw.  Deze zal teruggeven worden bij de afbraak indien er geen schade vastgesteld is.

Verhuringtermijn :

1 of 2 dagen.  Voor een verhuring van meerdere dagen, is de prijs op aanvraag.

In het algemeen zal de opbouw de morgen van het evenement gebeuren en de afbraak de dag zelf 's avonds  Andere overeenkomsten zijn mogelijk afhankelijk van onze beschikbaarheid.

Toelating en taxen : 

De klant zorgt zelf voor alle nodige toelatingen en mogelijke te betalen taxen. (gemeente)

Betaling :

Alle facturen dienen contant betaald te worden. Alle openstaande rekeningen worden vanaf de vervaldag van rechtswegen en zonder enige ingebrekestelling verhoogd met een nalatigheidsintrest van 1% per aangevangen maand en een forfaitaire schadevergoeding van 15% van het verschuldigde bedrag met een minimum van € 60. In geval van niet betaling op de vervaldag van een factuur wordt ieder lopend contract van rechtswege ontbonden met voorbehoud van alle rechten van de verhuurder om eventuele schade ten gevolge van ontbinding op de huurder te verhalen. De geleverde goederen blijven volledig eigendom van de verkoper tot de volledige voldoening van alle vorderingen, en kunnen in geval van niet tijdige betaling worden teruggevorderd.

Verantwoordelijkheid/Schade/weeromstandigheden :

De huurder is verantwoordelijk voor eventuele schade bij verkeerd op-en afbouwgebruik.

De verhuurder kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor schade aan personen of voorwerpen veroorzaakt door de gehuurde structuur.

De klant verbindt zich ertoe zich te laten verzekeren voor burgerlijke aansprakelijkheid bij een Belgische verzekeringsmaatschappij die elk ongeval zal dekken vanaf de in ontvangstname van de gehuurde structuur.

Alle schade anders dan normale slijtage en eventuele verontreiniging veroorzaakt door abnormaal gebruik zal verhaald worden op de huurder.

Verzekering :

Dream for Kids is verzekerd voor burgelijke aansprakelijkheid, uitgezonderd voor schade veroorzaakt tijdens levering, opbouw of afbraak.   De verhuurder kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor schade aan personen of voorwerpen veroorzaakt door de gehuurde structuur.

Annulatie :

-       Meer dan 1 maand op voorhand : geen kosten

-       Indien minder dan 48 u voor de datum van verhuur: behouden van het voorschot door de verhuurder Dream for Kids – Alain Van Haelen, geen terugbetaling.

Tarieven :

De tarieven kunnen tijdens het jaar veranderd worden.  Al onze prijzen zijn exclusief BTW, levering en plaasting inbegrepen.

Rechtbanken :

Alle eventuele betwistingen vallen onder de Belgische rechtspraak en onder uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken van Brussel.

Écrire un nouveau commentaire: (Cliquez ici)

123website.be
Caractères restants : 160
OK Envoi...
Voir tous les commentaires

Commentaires

26.06 | 09:12

Bedankt voor de super service! Ons feestje was top!

...
25.02 | 13:57

Amazing professional service! Will keep using!

...
15.06 | 17:52

bonjour je cherche des chaise à louer et château gonflable pour le 14 juillet merci

...
11.06 | 16:43

Perfect professional efficient service and best product quality. Highly recommended

...
Vous aimez cette page