Boudoir

Met Ivana Cermakova in Cadzand

Boudoirfotografie komt overgewaaid uit Amerika. 
Deze vorm van fotografie is ontstaan doordat aanstaande bruidjes zich lieten fotograferen in mooie lingerie om op die manier hun toekomstige echtgenoot te prikkelen voor de huwelijksnacht!

Je hoeft echter geen aanstaande bruid te zijn voor deze fotosessie. Als je stiekem droomt van exclusieve foto's van jezelf waarbij je mooie kanten extra benadrukt worden, dan wil ik dit graag voor je vastleggen. Vermits ik ook een vrouw ben en zelf ook poseer, weet ik hoe belangrijk het is om je op je gemak te voelen tijdens zo'n shoot.

Soms worden boudoirshoots in een hotel gehouden maar het kan evengoed thuis in intieme en anonieme sfeer.


Er zijn niet zoveel fotografen die dit soort fotografie doen en die over een bed beschikken in hun studio. Als vrouwelijke fotografe denk ik net dat ietsje méér feeling te hebben dan mijn mannelijke collega's!Nog een tip:
Je kan de foto's zelf koesteren of er je partner mee verrassen!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

23.01 | 22:40

Fijn dat ik vandaag, woensdag 23 januari heb kennis gemaakt aan de kassa van Carrefour met een fotografe die heel mooie foto’s op haar website heeft staan.

...
05.12 | 12:06

Proficiat!! Prachtige foto's!!

...
09.05 | 13:29

Supermooie foto's collegaatje! 😊

...
27.08 | 13:03

je beroep maken van fotografie is een moeilijke opdracht; niet laten ontmoedigen is mijn advies ; je bent op de goede weg!!

...
Je vindt deze pagina leuk