Wist je dat...

17. jun, 2012
Oud brood welkom is... en jij kan helpen!
Veel mensen smijten gewoon hun oud brood weg. Daar hebben we nu een oplossing voor. Deponeer je oud brood in onze "oud-brood-container" en we gebruiken het om onze dieren te voederen.
Het oud brood mag droog zijn maar dat hoeft niet . Wat niet mag is beschimmeld brood. Dat lusten onze dieren niet en sommige dieren waaronder schapen sterven hiervan.
Liefst is het oud brood uit de zak gehaald. Dit bespaart ons werk, tijd en afval.
LET WEL: GELIEVE ZELF DE DIEREN NIET TE VOEDEREN ZONDER TOESTEMMING. Ze krijgen de gepaste voeding op de gepaste tijden. Dit voorkomt onnodige dierenartskosten.
29. feb, 2016
Onze kinderboerderij is een privé initiatief en vergt enorm veel tijd aan onderhoud van de dieren. Alleen kunnen we het haast niet aan en zoeken daarom vrijwilligers die op regelmatige basis een deeltje van onze job overnemen. Er zijn zoveel dingen die jij kan doen, op je eentje of met enkelen. De kippen voor uw rekening nemen, dus eitjes roven, voederen, het hok kuisen... of de pony's en ezel swagneren. Ze borstelen, voederen, ermee wandelen, hun hok en weide onderhouden... Maar ook een tuinman is welkom, om bv een groentetuintje op te starten of ons domein te helpen onderhouden. Voor iedereen is er wel iets te doen. Aarzel niet om contact op te nemen met ons om te kijken hoe we samen onze kinderboerderij nog mooier en aangenamer kan maken.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.05 | 22:57

Hallo
Bent u morgen voormiddag open ?

...
01.05 | 19:10

Beste ,we hebben 2 reuzekonijnen
En mits verhuis kunnen ze niet met ons mee.zouden jullie deze twee konijnen willen?mvg herman marine

...
08.04 | 12:20

Beste

Jullie zijn zeker welkom.

Mvg

Andy

...
08.04 | 11:01

Beste,
Zouden wij met ons 4en vandaag of morgen eens op bezoek mogen komen?

Tot hoors.

Mvg,
Van den Berghe Dietrich

...
Je vindt deze pagina leuk