Partnerschap

123website Partnerprogramma

Hebt u meer dan 10.000 gebruikers? Dromen ze van hun eigen website?
Bied ze 123website aan en verdien geld als ze zich aanmelden.

Als partner van 123website bied je je klanten meerwaarde en kun je tegelijk geld verdienen. We bieden een compleet en zinnig product waar klanten je dankbaar voor zijn. En voor iedere gebruiker die zich aanmeldt, krijg je een betaling. Eenvoudiger gaat niet.

 

 
1

Word partner

Vul het formulier onderaan de pagina in.
2

Maak er reclame voor!

Gebruik je connecties om reclame voor ons prachtproduct te maken.
3

Verdien geld

Voor elke aanmelding een bedrag van € 40-60.

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?

Wie partner wil worden, moet de mediarechten voor een tijdschrift, publicatie, website e.d. met meer dan 10.000 users of lezers per maand hebben. Met een bestand van users dat groot genoeg is, kunnen wij een ‘white label’ met je eigen huisstijl leveren, zodat de meerwaarde nog hoger wordt.

HOE WERKT HET?

Je ontvangt een compleet PR- en marketingpakket, inclusief reclametekst, beeldmateriaal en banners. Daarnaast hebben we een catalogus met ideeën gemaakt op basis van andere samenwerkingsverbanden, vol met tips hoe je het meeste uit een partnerschap kunt halen.

WAT MOET IK DOEN?

Je verdient geld aan een partnerschap door reclame voor de oplossing te maken. Wie niets doet, ontvangt ook niets, zelfs geen rekening. Wie van de samenwerking wil profiteren, volgt de tips uit de catalogus en benut het reclamemateriaal. Dat moet iedereen gewoon zelf beslissen.

HOEVEEL VERDIEN IK?

Voor iedere user die zich via ons partnerschap bij 123website aanmeldt, krijg je tussen €40 - €60. Wie een white label krijgt, kan het eigen logo op de website van de user vertonen omgratis extra reclame te maken.

WAT IS HET POTENTIEEL?

Het potentieel is enorm. In Scandinavië alleen al zijn we 250 partnerschappen aangegaan met grotere media zoals Jubii, Spray, QXL en Trendsales. En ook kleinere, speciale media zoals hondensites en huwelijkstijdschriften zijn erbij. Een partner verdient normaal € 200 tot 2000 € per maand, afhankelijk van de grootte en de eigen inzet van de partner.

WAAR KAN IK BEGINNEN?

Vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. Zodra de overeenkomst is gesloten, kun je binnen een week van start.

CONTACT